Cautare

1661 de rezultate pentru "accidente rutiere 03012010 in bihor" (4.01 secunde)
TVA ar putea fi achitata in vama, din 15 aprilie, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui proiect de OUG.
Conducerea RAPAS Oradea a luat decizia, la solicitarea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bihor care a trimis adresa nr.
Proprietarii de animale din Bihor au fost foarte constiinciosi, marea lor majoritate depunand la Directia pentru Agricultura sau la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura cererile pentru obtinerea subventiilor.
Mai precis, in cadrul Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Oradea, care fiinteaza in cadrul Biroului Vamal Oradea. Vasile Farc, reprezentatul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, ne-a declarat ca transferul competentelor se va face in trei etape:
De mai bine de o saptamana, pe piata bihoreana au inceput sa patrunda carcase de porc provenite de la fermele grupului american Smithfield care fiinteaza in judetul Timis, ferme in care pesta porcina a facut ravagii.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au inceput ample verificari la benzinariile bihorene, potrivit unei tematici trasate de conducerea GF Centrala. Cele mai multe probleme au fost descoperite, in ultima saptamana, la benzinariile private care nu apartin marilor companii de profil si care se zbat sa ramana pe piata.
Federatia Patronilor Bihor, in parteneriat cu Primaria Oradea, organizeaza, vineri, in sala "Gen. ... Programul va incepe cu Sesiunea I - Importanta programelor de reabilitare termica in perspectiva standardelor europene".
Firma oradeana Expo Varadinum organizeaza, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary si Camera Economica a Croatiei, in perioada 20-23 septembrie, in incinta Salii Sporturilor din Oradea, cea de-a XI-a editie a Targului international de bunuri de larg consum, Varadinum Expo.
In baza Ordinului Ministrului Economiei si Finantelor nr.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au inceput, de luna trecuta, o ampla actiune de control la societatile care se ocupa cu producerea, comercializarea si utilizarea materialelor de constructii. ... Calin Gal, comisarul-sef al GF Bihor, ne-a declarat ca se intreprind verificari permanente.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe verificari privind modul de aprovizionare si comercializare la mai multe societati care se ocupa de prelucrarea si valorificarea metalelor pretioase.
Inspectoratul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a organizat, ieri, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" o intalnire cu elevii, in cadrul careia le-a prezentat "Manualul consumatorului", "Ghidul cumparatorului istet" si alte brosuri de informare pentru micii consumatori.
Liviu Inacu, trezorierul-sef al Trezoreriei Judetene Bihor, anunta ca obligatiile fiscale datorate la bugetul de stat, prevazute in Ordinul presedintelui ANAF nr.
Odata cu aderarea tarii noastre la UE, incepand cu 1 ianuarie 2007, au disparut taxele vamale si obligativitatea platii TVA in vamile din regiunea de Vest.
Odata cu aderarea tarii noastre la UE, incepand cu 1 ianuarie 2007, au disparut taxele vamale si obligativitatea platii TVA in vamile din regiunea de Vest.
Odata cu aderarea tarii noastre la UE, incepand cu 1 ianuarie 2007, au disparut taxele vamale si obligativitatea platii TVA in vamile din regiunea de Vest. Acest lucru a dat posibilitatea speculantilor comunitari si romani sa fenteze plata obligatiilor la bugetul de stat, in special plata TVA.
Desi intentia de a intra in cursa pentru Primarie se vehicula de mai mult timp, Bolojan si-a anuntat candidatura doar dupa sondarea electoratului oradean.
Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri, la hotelul Dacia-Continental, a doua editie a conferintei "Turismul romanesc actual si in perspectiva". Desi au fost invitate mai multe personalitati, reprezentanti ai unor ministere, numai Lucia Morariu - secretar de stat in cadrul Ministerului pentru IMM a raspuns invitatiei.
Foarte multe firme fictive si "fantoma" se dezlantuie in acest sector de activitate fentand statul nostru si cel vecin cu sume imense de bani.
Biocombustibilii au cauzat si continua sa cauzeze majorarea preturilor la alimente, la nivel mondial, cu 75%, din 2002 pana in prezent.
google-analytics.com